Triobike

Triobike

I porcelænsfabrikken Bing & Grøndahls smukke gamle lokaler på Vesterbro i København har vi for virksomheden Triobike skabt en ny og mere åben planløsning for et nærværende og hyggeligt kontormiljø. Vi har gjort brug af arkitektoniske virkemidler, varme afdæmpede farver og kvalitetsmaterialer som messing med fokus på genanvendelse af de eksisterende materialer.

I vores arbejde er vi således lykkedes med at upcycle de eksisterende skillevægge af glas ved at montere messinglister i en varm farve, så det er blevet sprossede glasvægge og døre.

Vi har i samarbejde med Triobike analyseret virksomhedens behov for transformationen af mødelokaler, arbejdsstationer samt fælles køkkenfaciliteter og hjulpet med at definere dem over for udlejer.

Vores samlede projektløsning har en lav miljøbelastning samtidig med, at de fysiske åbne omgivelser understøtter trivslen hos medarbejderne.

Lyder alt dette som en spændende tilgang til indretningen i din virksomhed eller kommende byggeprojekt, står vi hos Together Architecture altid klar til en snak om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed og medarbejdernes trivsel.

Triobike

Scroll to Top