Vi er Together architecture

Vi er specialister i adfærdsarkitektur.
Vores arbejdsfelt er indretning og transformation af erhvervslokaler og bofællesskaber og vi formidler viden om adfærdsarkitektur og design gennem udstillingskuratering og -design, i TV-optrædener og som moderatorer for debatter ved faglige arrangementer.

Læs mere om de forskellige ydelser herunder.

Erhvervsindretning

Vi bruger adfærdsarkitektur til at forbedre virksomheders produktivitet og menneskers livskvalitet ved at skabe støttende arbejdsmiljøer. Vores tilgang kombinerer ekspertise i kontorindretning og adfærdsforandring, baseret på solid forskning. 

Vi arbejder med materialer, akustik, belysning og klassisk spaceplanning. Alt hvad vi gør er baseret på data frem for trends og tendenser og er bakket op af forskning og efterprøvet viden. 

Vi ved, hvad der skal til for at medarbejderne har lyst til at møde fysisk op på en arbejdsplads og hvilke rammer vi er mest produktive og inspirerede i.  

Vi arbejder med kontorindretning og adfærdsforandring ud fra evidensbaseret viden om, hvordan vi kan øge menneskets trivsel og produktivitet på arbejdet. Vi tilpasser vores tilgang til hver virksomheds strategi og værdier for at sikre konsistens og relevans både internt og eksternt.

Arbejdet er i dag ikke længere bundet til ét sted, men er for mange en aktivitet med fleksibilitet og variation. Traditionelle arbejdstider er ved at forsvinde til fordel for arbejde hvor som helst, når som helst. Det stiller nogle konkrete krav til virksomhedens kontorer. Der er måske penge at spare på kontorleje og drift, samtidig er det nødvendigt at tilbyde medarbejderne et fysisk arbejdsmiljø, der understøtter virksomhedens kultur og strategi.

Evalueringsværktøjet

Hos Together Architecture arbejder vi altid evidensbaseret med vores indretninger. Derfor anbefaler vi en undersøgelse af, hvordan virksomhedens m² bliver brugt i hverdagen, og hvad jeres medarbejdere ønsker, der skal ændres eller synes fungerer godt. 

Det være sig alt fra lys og lyd til stemning og sociale behov. Vi måler altså både på værdibaserede elementer og arkitektoniske elementer. 

Opnå indblik i optimeringsmuligheder
Med vores evalueringsværktøj afdækker vi brugen af jeres kontor, mødelokaler og fællesområder og afdækker medarbejdernes adfærdsmønstre og ønsker.

Målingen giver vished for, hvilke skjulte problemer der kan være med det fysiske arbejdsmiljø, om kvadratmeterne bliver brugt optimalt, om belysningen er god nok, og hvordan medarbejderne oplever dagligdagen i form af at kunne løse deres opgaver effektivt.

Bofællesskaber

Bofællesskaber udgør små levende samfund, hvor beboere ikke blot deler tag og mursten. De deler også fællesskab, faciliteter og ansvar. Hos Together Architecture anvender vi evidensbaseret viden i alt, hvad vi gør og ved derfor, hvordan vi skaber fællesskaber, der har en positiv indvirkning på den mentale sundhed og trivsel.

Vores indretningskoncepter består af nøje udvalgte bæredygtige møbler samt donationer fra bofællesskabets egne beboere.

Vi skaber en rød tråd i indretningen og øger ejerskabsfølelsen i et bæredygtighedsperspektiv, nemlig genbrug i stedet for at smide væk og købe nyt. 

Vi lykkes hos Together Architecture med en vellykket indretning i et boligfællesskab, når vi er med til at skabe et rum, hvor beboerne føler sig som en del af noget større, hvor de kan trives og vokse sammen. Et levende og dynamisk samfund, hvor mennesker kan føle sig hjemme til alle tider i livet.

Faglig formidling

Kontakt os, hvis du mangler en erfaren vært på konferencer, events og debatter. Vi kan med sikker hånd bringe energi, faglighed, relevans og nærvær til interviews og paneldebatter. Det har vi gjort for kunder som Copenhagen Architecture Festival, Røde Kors, Fritz Hansen, Samsung, Proptech, Erhvervsministeriet.

Vi kommer også gerne med et fagligt oplæg om adfærdsarkitektur, det nye arbejdsliv, fællesskaber i bolig eller by, tendenser i arkitektur, boformer og design eller, hvad vi aftaler. Det har vi bl.a. hjulpet Dansk Industri, Folkemødet med Realdania, Estate Media, Klimafolkemødet med Bolius, Dansk Arkitektur Center og Bo Bedre med.

Desuden deltager vi gerne i podcasts, artikelserier og video content. Nogle af dem, vi har gjort det for er Politiken, Boligmagasinet, Mad & Bolig, Dansk Arkitektur Center, AKF og Frame.

Udstillinger og branded spaces

Vi er erfarne udstillingsdesignere og kuratorer, og har formidlet klart og konceptuelt for både Dansk Arkitektur Center, Dansk Design Center og Det Danske Kulturinstitut. Både i forhold til udstillingsarkitektur, indhold og vinkling af udstillinger samt markedsføring og presse.

Skal din virksomhed brandes på en messe eller udstilling, har vi stor erfaring med smukke og involverende udstillinger, der tapper ind i din virksomheds DNA og brander virksomheden på bedst mulig måde.

Når vi starter et formidlingsprojekt op, begynder vi altid med at afklare målsætningerne og målgruppen. Derefter går vi til udviklingen af det konkrete projekt.

Scroll to Top