Together Architecutre

Værdianalyse

Er du i tvivl om jeres fysiske rum skaber plads til det hele menneske, de nye samfundskrav og jeres brandidentitet? Med vores Værdianalyse afdækker vi brugen af jeres kontor, mødelokaler og fællesområder og afdækker medarbejdernes adfærdsmønstre og ønsker. Vi analyserer for at sikre en målbar effekt på værdiskabelsen i jeres indretning som den er nu. Den viser, hvad der virker godt, og hvilke områder der kan forbedres.

Indretningen af jeres lokaler er et vigtigt værktøj til at skabe en moderne arbejdsplads, der understøtter det hybride arbejdsliv, øget krav til bæredygtighed, sundhed og trivsel på arbejdspladsen og muligheden for at skille sig ud som virksomhed. Der skal være plads til forskellighed, fællesskab, fordybelse og vidensdeling – plads til det hele menneske.

Sådan kommer du i gang:

1. Skriv til os på amt@togetherarchitecture.com og fortæl kort om virksomheden og jeres udfordringer.

2. Vi ringer dig op og aftaler tidsplanen og rammerne for evalueringen.

3. Du modtager et link til undersøgelsen og en kort følgetekst, som du sender ud til dine medarbejdere sammen med en deadline for besvarelsen.

4. Vi mødes på det aftalte tidspunkt og gennemgår resultaterne af vurderingen og anbefalingerne.

Kontakt partnerne i Together Architecture; Anne Marie Tommerup, Administrerende Direktør og Frederikke Aagaard, Kreativ Direktør

Partnere Anne Marie og Frederikke

HVEM er vi?

Kontakt partnerne i Together Architecture; Anne Marie Tommerup, Administrerende Direktør og Frederikke Aagaard, Kreativ Direktør

Partnere Anne Marie og Frederikke

TOGETHER Architecture er en arkitektvirksomhed, der skaber markante resultater for mennesker gennem adfærdsarkitektur. Vi arbejder i en unik partnerbaseret samarbejdsform og sidder typisk ikke overfor vores kunder, men ved siden af. Vi er voldsomt optaget af fremtidens arbejdsliv, og eksperimenterer i samarbejdsformer som sprint og dedikeret fordybelsestid.

Arkitektur er til mennesker og skal derfor komme mennesket i møde. Det kan kun lade sig gøre ved at lytte, spørge og udfordre. Det gør vi derfor hver gang for at skabe det optimale fundament for samarbejdet. Vi prioriterer at være helt tydelige på de målsætninger, der skal realiseres – forud for økonomi. Alle vores løsninger rammer mennesker og ved at skabe ændringer i brugerens fysiske rammer og arbejdsprocesser etablerer vi grundlaget for den ønskede adfærd.

Vi indtænker bæredygtighed i alt, hvad vi laver. Vi ejer en stor indsigt og kan inspirere på det niveau, der ønskes. Vi foreslår miljøbevidste valg og har et omfattende materialebibliotek, der kan inspirere og indfri virksomhedens ambition.

Scroll to Top