FRI BANKER PÅ

fri banker på - tvprogram

NYT MAKE-OVER PROGRAM PÅ TV2 FRI

Mange danske hjem trænger ind imellem til en kærlig indretningshånd. Og den hånd kan være lige ude foran din hoveddør – uden at du aner det!

I TV 2 FRIs nye programserie, ‘FRI banker på’, er Cecilie Hother på jagt efter indretningsprojekter sammen med indretningsarkitekt Frederikke Aagaard og handyman Casper Kjerumgaard. Og modsat mange andre boligprogrammer er intet aftalt på forhånd, når trioen kører ud i det danske land. Ingen ved altså, hvor ‘FRI banker på’.

Inspiration til dit hjem
Cecilie, Frederikke og Casper kører rundt i en lastbil, der er pakket med byggematerialer, møbler, lamper og masser af lækkert interiør, så de på bare tre timer kan lave en lyn make-over af et rum hos dem, der lukker op. Og i hvert program laver de en stor forandring i tre forskellige hjem. Det bliver en stor udfordring for indretningsarkitekt Frederikke Aagaard og handyman Casper Kjerumgaard, for de har aldrig set det rum, de skal indrette, før de står der. Og nu skal de på få timer finde frem til den helt rette indretning og føre den ud i livet.

fri banker på - tvprogram
Scroll to Top