Advokatvirksomheden HTB

Advokatvirksomheden HTB

Advokatkontoret HTB_ flytter fra nybyggede lokaler til en tidligere herskabslejlighed med klassisk københavnske kvaliteter, som høje paneler, stuk og Dannebrogsvinduer.

Together Architecture står for nyindretningen af lokalerne. Ambitionen er at skabe et attraktivt kontor med masser af wauw effekt, der kombinerer det moderne med det klassiske og skaber gode rammer for advokaternes dagligdag med mange møder og telefonsamtaler. Samt tydeliggør advokatkontorets værdier om at gøre en positiv forskel menneskesligt såvel som fagligt.

VÆRDIERNE ER TYDELIGE

Indretningen tager udgangspunkt i de nye lokalers kvaliteter, virksomhedens eksisterende møbler samt en stor kunstsamling. Derudover har medarbejderne behov for sociale mødesteder samt formelle rum, hvor de kan mødes med kunder og samarbejdspartnere.

Kunstsamlingen har givet inspiration til farvevalget. Og der er brugt dristige farver både på møbler, tæpper og gardiner. Indretningen viser et samlet hele, som signalerer mod og professionalisme i virksomheden.

AKTIV MEDSPILLER

Kontormiljøet er planlagt med en række “conversation starters”, for eksempel de store røde lamper og den røde dør, der giver grobund for samtale – også med mennesker, man ikke kender så godt. Dette parameter bevirker, at rummene virker inspirerende og giver noget tilbage til brugerne, således at de bliver en aktiv medspiller i dagligdagen.

Advokatvirksomheden HTB

Scroll to Top