Computerspilvirksomheden Playdead

Computerspilvirksomheden Playdead

Hvordan tiltrækker man de helt rigtige medarbejdere?
Computerspilvirksomheden Playdead prioriterer at indrette sig hjemligt og hyggeligt – hvor medarbejderne gerne går i susko, kan vælge frit i køleskabet og så har de utallige saucer og dressinger at personalisere frokosten med.

Det er et eksempel på den tydelige værdi, at man er et selvstændigt individ i et blomstrende fællesskab, hvor netop det særegne er en force. Det tiltrækker præcis de kreative og dedikerede medarbejdere, de har brug for at kunne levere deres prisvindende computerspil. Det særlige handler i høj grad om at tilbyde et arbejdsmiljø, der har personlighed og som understøtter de fysiske, psykiske og sociale arbejdsbehov, medarbejderne har.

Playdead vokser og flyttede i større lokaler i Jorcks Passage. Together hjalp med at ombygge og indrette deres kontorer med et væld af sanselige oplevelser, der muliggør, at man både kan arbejde koncentreret individuelt eller i grupper og mødes på et mere uformelt niveau i køkkenet, dagligstuen eller i spiseområdet.

MASSER AF HJEMLIGHED

De varierede rumtyper gør, at der er plads til mange forskellige typer medarbejdere både de ekstroverte og de introverte. Fokus er lagt på de sociale mødesteder, der bruges som en kickstarter til at vedligeholde og højne innovationsniveauet i virksomheden. Dette valg understøttes af forskning. Forskningen viser, at tilfældige møder mellem medarbejdere i de sociale zoner både medvirker til at nedbryde siloer og skabe bedre vidensdeling og grobund for innovation.

Indretningsdesignet er hjemligt, og derfor ser vi møbler og artefakter, man ikke associerer med et normalt kontorlandskab, men som man snarere finder i et hjem.

Indretning af lokaler for computerspilvirksomheden Playdead

Computerspilvirksomheden Playdead

Scroll to Top