Arbejder du med hybrid?

Det hybride arbejdsliv fylder mere og mere i debatten om fremtidens arbejdsliv.

Hybrid betyder krydsning og hentyder til, at mange medarbejdere tilbydes muligheden for både at arbejde hjemmefra og fra virksomhedens kontorer.
De færreste tror, at det hybride forsvinder igen. Det betyder, at vi skal lære mere og mere om, hvad der fungerer bedst for at sikre medarbejderne størst trivsel.

Artiklen ‘What Great Hybrid Cultures Do Differently’ fra Harvard Business Review Marts 2022 konkluderer helt overordnet at du får størst succes, hvis du behandler alle medarbejdere, som om de arbejdede hjemmefra hele tiden. Derudover fremhæver de fem ledelsesparametre, som ledelsen hele tiden må have fokus på. De fem parametre handler om forskellige sider af strategisk kommunikation og understreger, at gennemsigtighed og åbenhed er alfa og omega.

Vi kan i høj grad genkende, at åbenheden er en del af kernen i det hybride arbejdsliv, hvilket også er nødvendigt at understøtte i arbejdspladsens design. For med det hybride arbejdsliv vil du have brug for færre skriveborde og langt flere åbne og tilgængelige steder, hvor medarbejderne kan mødes både på det sociale og det faglige plan.

Vil du gerne vide mere om mødesteder og rumdesign?

Så tøv ikke med at sende os en mail eller ring for at arrangere et kaffemøde.

portræt

 

 

Kontakt

Frederikke Aagaard
Email: faa@togetherarchitecture.com
Telefon: +45 28 47 85 45

Anne Marie Tommerup
Email: amt@togetherarchitecture.com
Telefon: +45 42 77 01 93

 

Scroll to Top