Privat
Rådvigning
Privat

En bolig er ikke nødvendigvis et hjem. Et hjem udgøres af en lang række personlige historier, og dem kan vi hjælpe med at finde frem ved at vælge de rigtige møbler, lamper, gulve og gardiner.  

Der findes mange bæredygtige møbler, som du med fordel kan vælge til dit hjem og på den måde undgå afgasninger og andre sundhedsskadelige stoffer, der kan forekomme i møbler. 

Du opholder dig 80-90% af dit liv inden døre, så derfor har indeklimaet en kæmpestor betydning for dit velvære. 

Vi analyserer din bolig, og arbejder med planløsningen, så du får det bedste ud af kvadratmetrene, og så det passer til lige præcis det liv, du gerne vil leve i dit hjem. 

Vi tilbyder rådgivning på flere forskellige måder.
Hvis du skal bygge om eller bygge nyt, kan vi hjælpe dig med at forberede dig, så du får det bedst mulige ud af dine penge.

Vi hjælper også med at projektere renoveringen, tage kontakt til myndighederne, forhandle med entreprenøren og føre tilsyn med byggeprocessen. 

Rådgivning

Vi kan hjælpe dig med: 

  • Indretning
  • Farvesætning
  • Valg af møbler og gardiner
  • Valg af belysning
  • Renovering
  • Overvejelser inden du bygger hus

Køb et klippekort med 10 timer
Hvis du skal flytte, og gerne vil være sikker på, at dit nye hjem bliver mest muligt optimalt, kan du købe et klippekort med rådgivning i 10 timer.  

Bestil en workshop på 3 timer
Hvis du selv har idéer til farvesætning og møblering, og gerne vil have kvalificering af idéerne, kan du købe en workshop. Det består i 3 timers rådgivning, hvor vi kommer ud til dig og på stedet taler løsninger og muligheder igennem.  

Få rådgivning fra A-Z
Hvis du vil have fuld rådgivning fra A-Z, hvor vi hjælper med at indrette hele eller dele af dit hjem, så ring til os og vi udarbejder et fastpristilbud til dig. 

Vi er Together Architecture.
Vi designer adfærdsarkitektur til Erhverv samt Private boligejere og er Formidlere af arkitektfaglig viden.

Private

Privat bolig
Rungstedgaard
Renovering
Byggetilsyn
Privat bolig
Frederiksberg
Indretning
Roche Innovationsrum
Indretning

Privat bolig
Privat bolig
Rungstedgaard
Renovering
Byggetilsyn
Renovering
Indretning
Restaurering
Privat bolig
Scroll to Top