Evidens

Hos Together Architecture har vi en evidensbaseret tilgang til vores arbejde. Det betyder, at vi hele tiden holder os opdateret på viden indenfor vores fagområde adfærdsarkitektur. Vi har samlet alt vores viden ét sted, så du kan blive meget klogere på, hvordan adfærd og arkitektur hænger sammen. 

Artikel

Rekruttering som investering

Som arbejdsgiver er de bedste investeringer dem, som du tager i dine medarbejdere – også de kommende.

Artikel

4 dages arbejdsuge

Fri hver fredag, forlænget weekend, mere tid til familie og fritidsinteresser, og mere overskud uden at gå ned i løn. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det normen for flere danske virksomheder.

Artikel

Kreativitet som de introvertes kunst

Mange tænker, at kreativitet er noget, der opstår i flok. At kreativitet er en egenskab for de udadvendte, men i virkeligheden kræver kreativitet stilhed og ro. ⁠

Artikel

Nye krav til arbejdsmarkedet

Millennials forventes at udgøre hele 75% af den globale arbejdsstyrke i 2025. Men med nye generationer kommer også nye krav.

Artikel

Meditation og kreativitet – er der den sammenhæng

Den absolutte stilhed, den der for eksempel opstår, når vi meditere er vigtig i vores travle liv.

Artikel

Brainstorming kan være dræbende for kreativiteten

Det siges ofte, at den mest innovative idé opstår ved kaffemaskinen, og at kreativitet er et produkt, der opstår i samspillet med andre.

Artikel

Arbejder du med hybrid?

Det hybride arbejdsliv fylder mere og mere i debatten om fremtidens arbejdsliv.

Artikel

Kan du ændre dine vaner?

I artiklen ‘To Change a Habit, Get Extreme. Progressively’ giver Nir Eyal en god metode til, hvordan man kan bryde med dårlige, gamle vaner og opbygge nye, gode vaner.

 

Artikel

Har du hørt om pomodoro-teknikken?

Pomodoro-teknikken er et redskab til at opnå mere kontrol over tid og opgaver og deraf øge effektiviteten.

Artikel

Tilbage til fællesskabet

Det er ikke længe siden, at de sidste corona-restriktioner blev ophævet. Nu er alting så småt tilbage til den normal, som vi engang kendte til – men noget er forandret.

Artikel

Godt indeklima på børneværelset 

Børneværelset er ofte et af de rum i hjemmet, der har det dårligste indeklima, og det kan have konsekvenser for familiens yngste.

Artikel

Tilfældige møder øger innovationskraften

Den mest kreative idé opstår ikke nødvendigvis ved dit skrivebord – men snarere i en tilfældig samtale med en bekendt, kollega eller fremmed.

© 2022 Together Architecture. All Rights Reserved.

Scroll to Top